Csengelei
Alapfokú
Művészeti
Iskola
2024. március 29. Auguszta
Csengelei Alapfokú Művészeti Iskola
GALÉRIÁK
Tavaszköszöntő bál

Tavaszköszöntő bál

Félévi bemutató 2022.02.09.

Félévi bemutató 2022.02.09.

Félévi bemutató 2021.02.26.

Félévi bemutató 2021.02.26.

http://mafusz.hu/Oktatási Hivatalhttp://www.csengeleiinformaciok.hu/https://www.drama.hu/http://tancpedagogusok.hu/http://www.wasbeeasteurope.hu/https://mtasz.hu/
Újévi Hangverseny

A megjelenteket Dr. Tóth Tibor polgármester köszöntötte, majd Lehár Ferenc Szamosmenti indulójával és a Kiscsillag mazsorettcsoport műsorával kezdődött el a rendezvény. Ezután a fiatalok által nagyon kedvelt svéd lemezlovas Avicii egyik ismert dallamát, a Hey Brother-t játszotta a zenekar a Kristály mazsorettcsoport közreműködésével. Egy karácsonyi hangulatú dallam, Zsédenyi Adrien a Szürke patás című száma következett, melyet a Rézfúvós Együttes adott elő, szólót énekelt Pigniczki Dóra. A Lexington című darabra a Hercegnők mazsorettcsoport táncolt, majd egy Charleston válogatás következett az Ifjúsági mazsorettek kíséretében.

A One moment in time című számot a zenekar előadásában hallhattuk, melyben Pigniczki Dóra működött közre gyönyörű hangjával. Az I will survive című szám alatt újra a Kristály mazsorettcsoport táncolt, majd a Rendőrakadémia című vilm zenéje következett az Ifjúsági mazsorettcsoport közreműködésével.

Évek óta hagyomány, hogy a 10 éve mazsorettező lányokat köszönti az iskola vezetősége és egy-egy ajándéktárggyal köszönik meg a sok év áldozatos munkáját. 10 éves mazsorettes munkáját köszönték meg Árvai Kittinek, Szécsényi Viviennek, Széplaki Lilinek és Virág Katalinnak.

Sajnos az élet rendje, hogy vannak olyan mazsorettes lányok is, akik családi, munkahelyi vagy iskolai teendőik miatt már nem tudják összeegyeztetni a próbákat és a fellépéseket. Ekkor hozzák meg a szomorú döntést, hogy befejezik a mazsorettes munkát. Így döntött most Turcsán Dóra és Kiss Alexandra is. Czirokné Krizsán Zsuzsanna, Czirok Zoltán és Csáki Klaudia nekik is megköszönték az együtt eltöltött sok közös évet.

A Csárdáskirálynő ismert dallamai csendültek fel a zenekar előadásában, mint a Te rongyos élet, A lányok a lányok, Hajmási Péter és Jaj cica.

Ezután ismét köszönetnyilvánítás következett. A zenekarosok között is volt két jubiláló tag. Csépe-Bánhidi Bernadett és Vörös József 25 éve vesz részt a fúvószenekari munkában. Miután megkapták ajándékukat, ők is köszönetet mondtak a Czirok házaspárnak. Példák lehetnek mindenki számára, hiszen a zenélést bármeddig lehet folytatni. 

A folytatásban a 32-es Baka vagyok én című dallam csendült fel a Kristály mazsorettcsoport közreműködésével. Az Ismerős arcok Nélküled című számát hallhattuk már korábban a zenekartól, de ezt nem lehet megunni. A közönség is nagyon szereti és a zenekar tagjai is kedvelik. Pigniczki Dóra énekelt szólót.

A szép ének után újabb ajándékátadás következett. Azoknak a táncos fiúknak köszönték meg munkájukat, akik az általános iskola befejezése után is fontosnak érzik, hogy együtt táncoljanak. Sokszor szabadidejüket is együtt töltik, szívesen vesznek részt bemutatókon, versenyeken. Csáki Rolandnak, Simó Szabolcsnak, Susánszki Zoltánnak, Hajagos Lászlónak és Zsolnai Balázsnak köszönte meg munkáját Czirokné Krizsán Zsuzsanna és Csáki Klaudia. 

Ezután az Ifjúsági mazsorettek közreműködésével egy Norman Tailor összeállítás következett, majd a koncertet a Radetzkiy induló zárta, mely alatt az összes mazsorett táncolt. 

Köszönjük szépen a művészeti iskola vezetőségének, tanárainak, fellépőinek, hogy megszervezték a hangversenyt.

A rendezvényt támogatta: