Csengelei
Alapfokú
Művészeti
Iskola
2024. május 5. Györgyi
Csengelei Alapfokú Művészeti Iskola
GALÉRIÁK
Tavaszköszöntő bál

Tavaszköszöntő bál

Félévi bemutató 2022.02.09.

Félévi bemutató 2022.02.09.

Félévi bemutató 2021.02.26.

Félévi bemutató 2021.02.26.

http://mafusz.hu/Oktatási Hivatalhttp://www.csengeleiinformaciok.hu/https://www.drama.hu/http://tancpedagogusok.hu/http://www.wasbeeasteurope.hu/https://mtasz.hu/
Táncos sikerek

A Csengelei Alapfokú Művészeti Iskola növendékei nagyon szép sikert értek el a XXXXIV. Zuglói Amatőr Táncfesztiválon 2023. június 3-án. Online versenyre neveztük csoportjainkat.

Gyermek kategóriában, a 2-3. osztályosok csoportjának Cha-cha-cha koreográfiája arany minősítést, Junior kategóriában, a 4-5. osztályosok Foxtrott koreográfiája arany minősítést és  ifjúsági kategóriában a 6-7. osztályosok angol keringője szintén arany minősítést érdemelt ki. Felkészítőjük: Czirokné Krizsán Zsuzsanna.

A felnőtt kategóriában az Ifjúsági Mazsorettcsoport és a Smaragd Mazsorettcsoport képviselte iskolánkat három koreográfiával, mindhárom tánc Országos I. helyezést ért el. Felkészítőjük, Csáki Klaudia munkáját is nagyon köszönjük, és további sok sikert kívánunk nekik.

A Csengelei Alapfokú Művészeti Iskola teljesítménye alapján megkapta a Zugló Kupát is, melyet a minőségi munka elismerésére hoztak létre. Az érmeket és az okleveleket az általános iskola tanévzáró ünnepségén adtuk át. Nagyon büszkék vagyunk minden növendékünkre, köszönjük a szülők, az általános iskolai vezetésének és tanárainak támogató hozzáállását.

                                                                                                   Czirokné Krizsán Zsuzsanna