Csengelei
Alapfokú
Művészeti
Iskola
2024. április 16. Csongor
Csengelei Alapfokú Művészeti Iskola
GALÉRIÁK
Tavaszköszöntő bál

Tavaszköszöntő bál

Félévi bemutató 2022.02.09.

Félévi bemutató 2022.02.09.

Félévi bemutató 2021.02.26.

Félévi bemutató 2021.02.26.

http://mafusz.hu/Oktatási Hivatalhttp://www.csengeleiinformaciok.hu/https://www.drama.hu/http://tancpedagogusok.hu/http://www.wasbeeasteurope.hu/https://mtasz.hu/
Mikulás bál

2022. december 3-án 18 órakor került megrendezésre az iskola jótékonysági mikulás bálja. A fanfár hangjai után Vörösné Bondor Rózsa igazgató asszony köszöntötte az egybegyülteket, majd elkezdődött a műsor. Ezt most is a művészeti iskola zenész és táncos növendékei szolgáltatták. 

Elsőként a második osztályosok léptek színpadra, akik tanárukkal Czirok Zoltánnal gyermekdalokat adtak elő furulyán. Fődi Barbara, Gera Hanna, Trungel vanda, Tamás Krisztián, Lajos Ármin, Rácz Erik, Vörös Levente, Ceglédi Zétény, Czettner Bontond elsőször állt ki ilyen nagy közönség elé, mégis nagyon magabiztosan adták elő a megtanult darabokat.

Őket táncos növendékek kötteke a színpadon, az első osztályosok a Szélről legeljetek és a Sej a szanyi híd alatt című népdalokara táncoltak.

A harmadik osztályosok szintén furulyával léptek a színpadra, Bencsik Regina, Rutai Léna, Streit Lea, Streit Mia, Varga Emília, Varga Dániel, Molnár Dávid, Szarka-Kovács Attila és tanáruk Czirok Zoltán a Német paraszttáncos és a Lenn a mély völgy ölén című kánont adták elő.

Az őket követő trombita kvartett, Niemeyer Mátyás Björn, Rónyai Rajmunkd, Bakos Máté Zsolt és tanáruk Gömöri Balázs a Jingle Bells című karácsonyi dalt játszották el.

A 2-3. osztályos társastáncosoktól egy foxtrottot láthatott a közönség. Ezek után újra hangszeres növendékek következtek, Kornóczi Tamara vadászkürtön és Kovács Fanni trombitán Sugár Rezső Andante című duóját mutatta be.

Az idei nyár nagy slágere az Úristen című Valmar szám volt. A 4-5. osztályos táncosok ezt választották az est műsorához, mellyel nagy sikert arattak a közönség körében.

Kovács Bianka és Gömöri Balázs tenorkürtön a Larghettó című művet adták elő, amelyet a 6-7. osztályosok szamba tánca követett. Ezek után középiskolás táncos növendékek egy diszkó számra készült koreográfiával szórakoztatták a közönséget. A nagyparty zenekar tagjai - Zsolnai Balázs, Magyar Bálint, Katona Petre, Katona Johanna, Csépe-Bánhidi Bernadett, Gera Kitti, Rózsa Dorina, Forgó Judit, Lajos Judit, Sutka Máté, Dakó Lajos, Gömöri Balázs - két karácsonyi dal feldolgozással készültek. A We wish you a merry christmas és a Silent Night című dalokat játszották.

A műsort az Ifjúsági Mazsorettcsoport rumba tánca zárta. A táncosokat Czirokné Krizsán Zsuzsanna és Csáki Klaudia tanította be.

Az est fénypontja a 8. osztályosok nyitótánca volt. A rendezvényt meglátogatta a Mikulás is, aki segítségre volt a rengeteg tombolatárgyak kisorsolásában is. Ezek után pedig hajnalig tartott a mulatozás, melyhez a talpalávalót a Rácz-Kovács duó szolgálatatta.