Csengelei
Alapfokú
Művészeti
Iskola
2024. április 23. Béla
Csengelei Alapfokú Művészeti Iskola
GALÉRIÁK
Tavaszköszöntő bál

Tavaszköszöntő bál

Félévi bemutató 2022.02.09.

Félévi bemutató 2022.02.09.

Félévi bemutató 2021.02.26.

Félévi bemutató 2021.02.26.

http://mafusz.hu/Oktatási Hivatalhttp://www.csengeleiinformaciok.hu/https://www.drama.hu/http://tancpedagogusok.hu/http://www.wasbeeasteurope.hu/https://mtasz.hu/
Alapítványok

Főnix 2004 Művészetoktatási Alapítvány

kiemelkedően közhasznú szervezet

 

Az alapítvány célja: A Csengelei Alapfokú Művészetoktatási Intézmény működtetése és fenntartása, a művészeti oktatás, nevelés feltételeinek biztosítása; az iskolában tanulók és dolgozók fizikai, szellemi képességének fejlesztése, gondozása; bel- és külföldi cserekapcsolatok kiépítése; fesztiválok, találkozók, versenyek, továbbképzések, alkotótáborok szervezése.

 

 

Csengelei Ifjúsági és Művészeti Alapítvány

közhasznú szervezet

 

Az alapítvány célja: A csengelei művészeti iskolások oktatásában, nevelésében, felzárkóztatásában, képességfejlesztésében, ismeretszerzésében, a minőségi feltételek javításában segítséget nyújtson. A hátrányos helyzetből érkezett csengelei fiatalok előbbre jutásának segítése; kulturális rendezvények, tanulmányi, egészségügyi és sportversenyek, tanulmányi kirándulások támogatása. Kiemelkedő munkát végző tanulók, nevelők jutalmazása; a tanulók és nevelők szakmai és egyéb rendezvényeken, kirándulásokon való részvételének támogatása. Minden tevékenységet támogat, amely a művészet és az ifjúság fejlődésének előmenetelének elősegítése érdekében történik.

 

 

Adószám: 18469109-1-06

Várjuk az 1 %-ot!